Comandaţi ceasuri cu logo-ul firmei de la NEOTEMPO!

Comandaţi ceasuri cu logo-ul firmei de la NEOTEMPO!

Comandaţi ceasuri cu logo-ul firmei de la NEOTEMPO!

Proprietarul oricărei afaceri depune tot efortul, pentru a-şi face firma cunoscută şi a o transforma într-un brand puternic. În calea spre succes contează fiecare detaliu, pentru a atrage atenţia oamenilor. Economisiţi timpul, pentru a vă atinge scopul, dăruind acest timp: investitorilor, partenerilor, angajaţilor, clienţilor şi tuturor celor, care interacționează cu organizația dumneavoastră.

Puteţi arăta grija, pe care o aveţi fată de una din cele mai importante valori în afaceri, cu ajutorul ceasurilor brand-uite, comandate în magazinele NEOTEMPO!

 

Ca material promoţional ceasurile cu logo-ul companiei de la NEOTEMPO au un şir de avantaje:

1. Perfect se potrivesc în calitate de detaliu important în oficiul firmei sau cadou universal pentru parteneri;

2. Datorită utilităţii sale sunt un instrument eficient, neimpunător şi de lungă durată pentru promovarea mărcii;

3. Reflectă alegerea, făcută de dumneavoastră în favoarea calității, și consolidează statutul companiei;

4. Sunt indispensabile în birourile şi reprezentanțele firmei, vizitate de clienţi.

 

În magazinele NEOTEMPO puteți alege ceasurile calitative din gama accesibilă "TROYKA" și comanda brand-uirea lor (comanda minimă este de 50 de bucăţi de acelaşi model). Datorită gamei largi veţi găsi uşor varianta, care se potriveşte perfect cu culorile și stilul corporativ. Executarea comenzii va dura maxim 60 de zile și va adăuga la prețul (cu amănuntul) al ceasurilor doar 10% pentru printarea logo-uluii.

 

Dacă sunteți proprietar al afacerii sau marketer, sunați-ne sau vizitați orice magazin NEOTEMPO. Vă vom ajuta să alegeţi ceasurile, care vor deveni simbolul brandului dumneavoastră!

Ceasuri de perete cu sigla firmeiCeasuri de perete cu sigla firmei NEOTEMPO MOLDOVACeasuri de perete cu sigla firmei NEOTEMPO MOLDOVACeasuri de perete cu sigla firmei

feedback

Managerii noștri vă va contacta în scurt timp