Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

Noi suntem bucuroși să prezentăm în magazinele noastre un nou brand de ceas Daniel Klein.
18 Dec 2021
NEOTEMPO | 18 Dec, 2021 | 677

Noi suntem bucuroși să prezentăm în magazinele noastre un nou brand de ceas Daniel Klein.

DESPRE BRĂNDUL DANIEL KLEIN

 

De 23 de ani de funcționare, brandul Daniel Klein a devenit cunoscut în 83 de țări ale lumii sub deviza „MODA PENTRU TOATĂ LUMEA”. În primul rând, brăndul este renumit pentru o gamă largă de modele potrivite pentru fiecare gust, precum și pentru o cantitate uimitoare de culori bogate ale ceasurilor sale de mână. În seria Exclusive, Premium, Giftset, Trendy, d-time, d-two, Smart Watch, Fiord, Limited, Kids, Pair, DKLN Daniel Klein a acordat atenție unui design deosebit cu o varietate de culori. Combinând diversitatea, designul elegant, stilat și prețurile rezonabile, ceasurile Daniel Klein și-au luat deja locul în cele mai importante orașe ale lumii ca o marcă globală!

 

STIL DE CEAS DE MARCĂ

 

Pentru oameni tineri, dinamici, care trăiesc în momentul de față și care știu și iubesc să se bucure de viață! Pentru cei care poartă atât clasice, cât și sport și rămân mereu stilați: Daniel Klein.

 

STRĂLUCIRE ÎN FIECARE ZI

 

Cu DANIEL KLEIN nu mai trebuie să alegi haine pentru un singur model de ceas sau să vă limitați la accesorii! Datorită ceasurilor accesibile DANIEL KLEIN, vă puteți bucura de modele noi la încheietura mâinii și le puteți combina cu aspectul DVS în fiecare zi!

Descoperi