Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

<h2>CEAS DE BIROU — UN CADOU ALES PENTRU DIRECTOR SAU PARTENER DE AFACERI!</h2>
31 Oct 2018
NEOTEMPO | 31 Oct, 2018 | 2384

CEAS DE BIROU — UN CADOU ALES PENTRU DIRECTOR SAU PARTENER DE AFACERI!

Deseori alegerea unui cadou deosebit pentru directorul companiei sau partenerul de afaceri se transformă într-o adevărată aventură şi încercare. Cele mai universale idei sunt şi cele mai frecvente: prea simple, banale şi chiar uneori absolut inutile — la sigur nu e ceea, ce vă doriţi. Iar dacă încercaţi să porniţi de la interesele persoanei, complicați lucrurile şi mai mult: în acest caz riscaţi dublu, deoarece, care nu ar fi hobby omagiatului, el cunoaşte acest domeniu mult mai bine decât dumneavoastră.

 

Dacă aveţi ca scop să suprindeţi plăcut persoana, cu care stabiliți relății eficiente de afaceri, şi cu-adevărat să-l bucuraţi cu darul pregătit, un ceas frumos de birou ar fi alegerea cea mai bună. E un cadou, care e potrivit şi pentru bărbat, şi pentru femeie — oricând, indiferent de trenduri. Ziua de naştere, Anul Nou, aniversarea companiei, sărbătoarea profesională sau orice eveniment semnificativ poate deveni şi mai deosebit cu un astfel de ceas. Şi deoarece el reprezintă nu doar un simplu instrument funcţional, ci şi un element de decor, veţi dărui mai mult decât un ceas — veţi dărui un detaliu spectaculos pentru atmosfera de lucru. 

 

Important e să faceţi alegerea corectă şi să găsiţi ceasul, care va fi perfect pentru oficiul persoanei şi bugetul dumneavoastră. Gama largă de ceasuri RHYTHM vă oferă soluţia optimă pentru ambele condiţii.

 

Compania Rhythm Watch Co Ltd este unul dintre liderii mondiali în producerea ceasurilor de interior cu o istorie de aproape 70 de ani! Ea a cucerit clienţii prin calitate impecabilă, preţ, design şi tehnologia patentată Sound in Place. Anume datorită ei ceasurile quartz RHYTHM au bătaia şi melodia, care sunt la nivelul modelelor mecanice scumpe. Această tehnologie va asigura un sunet cu adevărat voluminos, de parcă vă aflaţi într-o sală de concert cu o acustică desăvârşită. La toate astea aveţi garanţia pe 2 ani şi posibilitatea procurării în credit cu 0% în toate magazinele NEOTEMPO

 

Dacă sunteţi în căutarea unei variante accesibile, vă recomandăm modelul RHYTHM 4SG724WS06. Acest ceas vertical de masă e perfect pentru un interior modern, devenind astfel un detaliu plăcut şi frumos. Carcasa e făcută din plastic calitativ în imitaţie de lemn. Având o mărime relativ mică, are detalii absolut impecabile, printre care e şi pendulul rotativ. Le puteţi cumpăra la un preţ destul de mic şi, având în vedere, că e produs de un brand cunoscut în toată lumea, este anume acea cumpărătură, pe care o faceţi fără a pierde din calitate.

 

Un model mai clasic este RHYTHM CRJ721NR06, care la fel reprezintă un ceas vertical, dar de dimensiuni mai mari şi cu opţiuni mai diverse. Dacă directorul sau partenerul de afaceri are un birou mare într-un stil clasic, acest ceas va fi cadoul potrivit şi va ocupa un loc aparte în spaţiul de lucru. Carcasa e făcută din lemn de culoare maro, iar pe cadran, spre deosebire de primul model, avem cifre romane şi nu arabice.  O atenţie specială merită caracteristicile audio ale modelului: pe lângă tehnologia Sound in Place, sunt prevăzute 4 regimuri de lucru al sunetului cu posibilitatea reglării frecvenţei, melodiei, tipului bătăii şi dangătului (sunt disponibile bătaia şi dangătul de clopote Westminster, melodia “Ave Maria” şi bătaia simplă). Pe lângă astea, e prevăzut controlul volumului sunetului şi închiderea lui automată pe timp de noapte, ce nu doar economisesc energia bateriilor, dar şi, în caz de necesitate, au grijă de liniştea în cabinetul managerului. Ca preţ, respectiv, acest ceas va fi mai mai scump, decât primul.

 

Dacă însă vă doriţi un ceas orizontal, atunci vă puteţi opri la modelul RHYTHM CRH172NR06. E un model mai compact, care reprezintă un ceas rotund, amplasat pe un suport frumos. Designul şi lemnul de culoare maro, din care el e produs, îl fac drept varianta perfectă pentru masa de birou. Din punct de vedere a sunetului acest ceas are aceleaşi opţiuni, ca şi modelul precedent, oferindu-i utilizatorului flexibilitatea maximă a setărilor ceasurilor de tip quartz în combinație cu aspectul exterior al ceasurilor mecanice. Preţul unui astfel de ceas datorită designului special este mai sus de mediu.

 

Astfel, cum n-ar fi directorul companiei sau partenerul de afaceri al dumneavoastră, uşor veţi găsi cadoul, care îi va fi pe plac şi îi va sta la dispoziţie mult timp. La fel de simplu e să vă încadraţi în bugetul disponibil: catalogul nostru online cu o filtrare comodă vă ajută să găsiţi foarte rapid ceasul, care corespunde preţului dorit. Pentru o decizie mai sigură şi mai simplă vă recomandăm să vizitaţi magazinele noastre — cu mare drag vom prezenta cele mai optime variante şi vom ajuta să faceţi o alegere profitabilă. Iar în business, după cum cunoaşteţi, cea mai mare valoare au deciziile corecte şi timpul. Cu NEOTEMPO veţi avea şi una, şi alta! 

Descoperi

Vă recomandăm

NEOTEMPO, May 28, 2020
162

Brandul japonez RHYTHM a lansat o colecție de ceasuri interioare noi Magic Motion Clock.

Ceas de perete muzical pentru casa RHYTHM din colecția Magic Motion Clock. Puteți cumpăra în magazinele NEOTEMPO din orașul Chișinău.

NEOTEMPO, Apr 03, 2020
421

Sigla a companiei DVS pe ceas

Sigla, logo a companiei DVS pe ceas de mana. Compania Neotempo realizează desenul logo-ului dvs., simbolul companiei pe ceasurile Timex. Chisinau, Moldova.