Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

Colecția de ceasuri franceze Echo pentru bărbați de la brandul Pierre Lannier: personalitatea DVS într-un cadru elegant.
05 Nov 2020
NEOTEMPO | 05 Nov, 2020 | 1047

Colecția de ceasuri franceze Echo pentru bărbați de la brandul Pierre Lannier: personalitatea DVS într-un cadru elegant.

O noua colecție fascinantă de ceasuri francezi Echo surprinde prin simplitate și rafinament în același timp. Discret bărbătești, aceste modele va vor sublinia individualitatea DVS. Suntem gata să va oferim o gamă de ceasuri cu cadrane albastre, albe și albastre ca cerul sidefat cu funcțiile de ore, minute, secunde și, de asemenea, data, situată inițial deasupra indicui de la ora 6. Carcasa din oțel inoxidabil arată minunat atât cu o curea din piele de inalta calitate, cât și cu o brățară milaneză. Acest ceas stilat va fi complementul perfect al imaginii DVS, devenind prieten fidel al DV pentru anii următori.

 

DVS puteti gasi aceste modele de ceasuri în magazinele noastre din orașul Chișinău la:

 

- CC Unic 1 etaj,

- CC Grand Hall 1 etaj, sus pe scara rulanta.

Descoperi

Vă recomandăm

NEOTEMPO, Jan 08, 2021
733

De ce sunt amator pasionat de ceasurile Rhythm? Istoria lui Chevy Ash, un flăcău din SUA care a adunat în colecția sa vreo 200 ceasurile Rhythm.

De ce sunt amator pasionat de ceasurile Rhythm?

Istoria lui Chevy Ash, un flăcău din SUA care a adunat în colecția sa vreo 200 ceasurile Rhythm.

NEOTEMPO, Dec 06, 2020
878

Ofertă de Anul Nou pentru toate ceasurile Timex 🎄

Cumpărați un ceas Timex pentru Anul Nou 2020, ca un cadou pentru DVS sau pentru cei dragi. Magazinul de ceasuri NEOTEMPO este situat în Chișinău, Moldova.