Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

<p><strong>Prinde aripi la NEOTEMPO</strong><strong> </strong><strong>cu LiberCard de la MAIB!</strong></p>
06 Dec 2019
NEOTEMPO | 06 Dec, 2019 | 1042

Prinde aripi la NEOTEMPO cu LiberCard de la MAIB!

Toate produsele din magazinul nostru pot fi cumpărate în rate cu 0% dobândă cu LiberCard de la MAIB! Cumpără acum și restitui banii la bancă în rate 6 egale.

 

Nu-ți mai amâna planurile! Bucură-te de produsele noastre atunci când ai nevoie de ele. Magazinul nostru a devenit partener al primului card de cumpărături în rate și fără dobândă LiberCard din Moldova.

 

Pentru a beneficia de un card de cumpărături LiberCard, completează cererea în orice sucursală a MAIB sau online pe www.libercard.md. Limita de credit va reieși din veniturile familiei tale, variind între 3 000 și 50 000 lei. Este suficientă o singură vizită la bancă şi cardul îşi găseşte locul în portmoneul fiecăruia pentru a deveni un instrument de plată oricând şi oriunde.

 

Comandă astăzi un card și procură la NEOTEMPO  produsele în rate 6 egale, fără dobândă sau comisioane ascunse. Cât procuri, atât restitui. Prinde aripi cu LiberCard!

Vă recomandăm

NEOTEMPO, May 28, 2020
17

Brandul japonez RHYTHM a lansat o colecție de ceasuri interioare noi Magic Motion Clock.

Ceas de perete muzical pentru casa RHYTHM din colecția Magic Motion Clock. Puteți cumpăra în magazinele NEOTEMPO din orașul Chișinău.

NEOTEMPO, Apr 03, 2020
265

Sigla a companiei DVS pe ceas

Sigla, logo a companiei DVS pe ceas de mana. Compania Neotempo realizează desenul logo-ului dvs., simbolul companiei pe ceasurile Timex. Chisinau, Moldova.