Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

De ce sunt amator pasionat de ceasurile Rhythm?

Istoria lui Chevy Ash, un flăcău din SUA care a adunat în colecția sa vreo 200 ceasurile Rhythm.
08 Jan 2021
NEOTEMPO | 08 Jan, 2021 | 1099

De ce sunt amator pasionat de ceasurile Rhythm?

Istoria lui Chevy Ash, un flăcău din SUA care a adunat în colecția sa vreo 200 ceasurile Rhythm.

«De ce iubesc eu așa de mult ceasurile Rhythm?»

 

Mă cheamă Chevy Ash, am 19 ani și dispun de o colecție de ceasurile Rhythm, care include aproape 200 modele. Cît de mult îmi amintesc pe mine însumi, ceasurile Rhythm mereu constituiau o parte deosebită din viața mea. Ceea ce la început era socotit din partea celor dimprejur drept o îndeletnicire a mea temporară, mi-a evoluat cu timp într-o pasiune ferventă și dragostea nemuritoare față de ceasurile Rhythm. 

 

Cînd eram copil, deseori se întîmpla împreună cu bunica mea să petrecem multe ceasuri la calculator dând peste diverse site-uri și privind tot ce găseam despre ceasurile muzicale Rhythm. Îmi amintesc că asta-mi atragea atenția ca nimic altceva. Pe primul meu ceas Rhythm l-am obținut cînd eram doar la vârsta de doi ani. În acea zi eu cu mama și bunica mea m-am aflat într-un magazin, cînd deodată am auzit dintr-o secție adiacentă sunetele cristaline ale melodiei de ceasul Rhythm. Cu toate că înaintea niciodată nu-l văzusem pe acest ceas personal, i-am recunoscut imediat melodia. Deși eram atunci atît de micuț, o țin minte bine și pînă astăzi. Bunica mea s-a entuziasmat aproape atît de mult ca și eu, căci pe acel moment și-a pus scopul să mă distreze. În timp ce stăteam eu, un copil de doi ani, înaintea vitrinei admirând diversitatea modelelor Rhythm cu mecanismele magice și cele muzicale, bunica m-a întrebat care dintre ceasurile etalate îmi plăceau mai mult. N-am zăbovit atunci să fac decizia, cărei am rămas fidel și în continuare. De fapt, înaintea am reușit să-l văd pe acest model Rhythm în diferite clipuri video, din care emanau melodii pe care îndată le-am îndrăgit. Și iată, am fost acum întrebat de mama și bunica de ce am ales anume acest ceas, la ce le-am dat un răspuns pe care l-au memorizat din cuvînt în cuvînt: „Pentru că mă face fericit!”

 

Devenind mai mare, am început să navighez individual pe internet după ceasurile Rhythm, în același timp făcându-mi clipuri video cu modelele Rhythm ale mele proprii și împărtășindu-mi imaginile alților. Chiar produceam publicitate pentru ceasurile Rhythm existente și le inventam pe niște noi. Compuneam broșure, prezentări Power-point și wishlist-uri. Eram obsedat  de acest lucru, care mă ocupa din plin devenindu-mi o adevărată pasiune. Spre exemplu, se știe că la orice sărbătoare ca Anul Nou sau ziua de naștere copii așteaptă să primească cadou niște jucării. În ceea ce privește pe mine, totdeauna voiam un ceas Rhythm. Strîngeam bani pe care le aveam, uneori lună după lună, cu un singur scop de a cumpăra un anumit model Rhythm care mi-a venit pe plac. Îmi culegeam colecția pe tot parcursul vieții, strîngând bani și recurgând la ajutorul părinților, bunicilor și bunelilor mele. Cînd eram mai mic, bunica mea cealaltă chiar îmi comanda tricouri cu imaginea ceasurilor Rhythm. Iar acele date cînd eu cu toată familia vizitam magazinele de ceasuri cu modelele Rhythm locale sau cele pe la care dădeam în vacanțe, mi s-au făcut mai târziu una dintre cele mai plăcute amintiri din copilărie.

 

Ceasurile Rhythm mi-au descoperit o adevărată lumea mică! Prin intermediul lor eu am avut o șansă de a întîlni și a se împrieteni cu multe persoane interesante, dintre care au fost colecționari ca mine, proprietarii magazinelor de ceasuri și chiar funcționarii companiei Rhythm de aici din SUA și de peste hotare.

 

Cu trecerea timpului nu s-a schimbat mult. Colecția mea a crescut și continuă să crească pînă astăzi. Pînă astăzi continuu și eu să-mi caut de ceasurile Rhythm online și în puncte comerciale, precum și să produc clipurile video personale. Și sunt fericit că am o familie care mă susține și care le iubește pe Rhythm aproape atît de mult ca eu. Evident că ceasurile Rhythm nu-mi sunt doar dispozitive de măsurarea timpului; ele constituie o parte din copilăria și viața mea, deaceea sper să-mi mai public amintirile și în continuare.

 

Sursă:

http://www.rhythm.com.hk/2020/12/09/why-do-i-love-rhythm-clocks-by-chevy-ash-an-american-boy-having-200-pcs-of-rhythm-clocks/

1890 1300 MDL