Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
  • Nu este nimic

<p><strong>TIMEX COLECŢIA PENTRU BĂRBAŢI ŞI FEMEI PRIMĂVARĂ/VARĂ 2019</strong></p>
28 Mar 2019
NEOTEMPO | 28 Mar, 2019 | 1212

TIMEX COLECŢIA PENTRU BĂRBAŢI ŞI FEMEI PRIMĂVARĂ/VARĂ 2019

Timex împlineşte 165 de ani de activitate pe tărîmul producerii ceasurilor moderne şi calitative

 

MIDDLEBURY, Connecticut. 20 februarie 2019. – Compania TIMEX, fiind un lider mondial în producerea ceasurilor în parcurs de cele 165 de ani, prezintă ultima colecţie a sa de ceasuri pentru bărbaţi şi femei Primăvară/Vară 2019. Ceasurile colecţiei sunt proiectate în Centrul de Design Giorgio Galli din Milano, Italia, şi reprezintă continuitate şi permanenţă, de care Timex se ţine în producerea ceasurilor de calitate începând din anul 1854.

 

„Având experienţa de 165 de ani, noi vedem drept misiunea noastră a aduce inovaţii substanţiale în lumea ceasurilor şi a crea modele de calitate superioară şi stil modern, - zice Silvio Leonardi, prim vice-preşedinte al companiei. „Concepţia noastră în design constă în deplasarea limitelor, între care se află în prezent producţia mondială de ceasuri, ce ne permite să oferim clienţilor noştri ceasuri, care le vor face să simţească mîndria.”

 

Colecţia nouă pentru bărbaţi Primăvară/Vară 2019 prezintă ceasuri care au reînnoit colecţiile Timex de ceasuri clasice în perspectiva unui gust contemporan şi au introdus stiluri noi. Între modelele cele mai marcante se află Allied® LT, care constituie o ediţie nouă în cadrul liniei Allied inspirate de Timex military, şi este creat conform ritmurilor rapide ale zilei curente. Tot aşa de nouă în sezonul acesta este Colecţia Standard, care prezintă ceasuri de purtat în fiecare zi echipate cu curele interschimbabile şi manivele proeminente, facîndu-se referinţă cu aceasta la clasicul ceas Timex de buzunar şi tradiţiile vechi de manufactură. Drept răspuns la cererile privind modelul favorit Marlin®, un ceas clasic în stilul anilor 1960 echipat actualmente cu mecanismul automat, sezonul acesta aduce noi game de culori pentru ceasuri moderne cu design evocat din trecut. Contribuind mult în sfera digitală, Timex prezintă în acest sezon o nouă colecţie BST.47, care a fost creată pe baza tehnologiilor digitale proprii şi se distinge prin design inedit, standardele I.S.O de protecţie contra şocuri, cureluşă din silicon şi sistem de iluminare INDIGLO®.

 

Colecţiile Primăvară/Vară 2019 pentru dame reprezintă diversitatea estetică, descoperind noi game de culori pentru ceasurile Timex feminine clasice colecţia Waterbury şi două linii de brand-ul nou: Variety™ şi Transcend™. Variety este un ceas modern cu design-ul excelent şi se remarcă prin personalizare şi diversitate, ce îl face un accesoriu perfect pentru uz zilnic, echipat cu inele superioare interschimbabile şi curele slip-thru. Ceasurile Transcend sunt echipate cu carcasa ultra-slim, cadranul sidef, curelele decorate minimalist cu cristalele Swarovski® şi se oferă în variate combinaţii stilistice de culori, ca popularul roz auriu, spre exemplu.

 

Timex Archive este proiectul companiei fondat pe baza moştenirii bogate a acesteia, destinat să comemoreze pionerii manufactori de ceasurile Timex din anul 1854. În acest sezon Timex Archive introduce un nou model turntable la colecţiile făimoase Pioneers şi Metropolis, ce este un omagiu stilului best-seller NAVI. Ceasurile turntable NAVI reprezintă o nouă performanţă stilistică, unde carcase şi curele pot fi combinate liber în stiluri variate. Deci, la modelele clasice din colecţiile Pioneers, Metropolis şi NAVI pot fi ataşat un şir de curele excelente, producându-se cele 64 de combinaţii stilistice.

 

 

Despre compania

 

Compania Timex Group proiectează, produce şi vinde ceasuri inovatoare pe toată lume. Timex Group este o companie privată şi are oficiul general în Middlebury, Connecticut. Compania e constituită de multiple unităţi funcţionale şi are peste 3 000 de angajaţi în toate părţile lumii. 

Descoperi

Vă recomandăm

NEOTEMPO, May 28, 2020
161

Brandul japonez RHYTHM a lansat o colecție de ceasuri interioare noi Magic Motion Clock.

Ceas de perete muzical pentru casa RHYTHM din colecția Magic Motion Clock. Puteți cumpăra în magazinele NEOTEMPO din orașul Chișinău.

NEOTEMPO, Apr 03, 2020
421

Sigla a companiei DVS pe ceas

Sigla, logo a companiei DVS pe ceas de mana. Compania Neotempo realizează desenul logo-ului dvs., simbolul companiei pe ceasurile Timex. Chisinau, Moldova.