Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
 • Nu este nimic

Morellato

10 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 12 luni

20 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 6 luni
Urmează-ne
Adăugați la lista de dorințe

Colectie STARTER

Mege pentru ceasuri SWATCH

 • BRATARA / CUREA
 • Tip

  Curea
 • Material

  Сauciuc
 • Latime La Telescop

  16 mm
 • Culoare

  Transparent
 • Tipul de închidere

  Cataramă
 • Lungime (mm)

  109/75 mm
MORELLATO

ÎMPĂRĂŢIA MANUFACTURII

PRODUS ÎN ITALIA

 

Morellato’s Group cu sedii oficiale în Padua şi Milan este una din cele mai avansate companii italiene care activează în domeniul de producerea curelelor de ceasuri, a ceasurilor şi bijuterii. Datorită tradiţiilor de meserie moştenite din anul 1930 şi întărite regular prin investiţii în materialele, tehnologiile şi stilurile noi, compania Morellato azi s-a dovedit să fie un lider indiscutabil în producerea curelelor de ceasuri Made in Italy.

 

 DESPRE NOI

Morellato a fost prima companie în Europa care a iniţiat producţia curelelor pentru ceasuri de mînă. Apărând din intuiţia marelui experimentător Giulio Morellato, compania a fost fondată în Veneţia în anul 1930. Provenind din familia meseriaşilor angajaţi în confecţionarea încălţămintei şi ceasurilor, Morellato a reuşit să-şi pună toată energia sa în crearea cureluşelor pentru ceasuri, pe care le confecţiona cu mare grijă şi astfel a avansat întreprinderea familială cu încă un pas însemnat. Deci, ceea ce compania oferă clienţilor noştri astăzi este de fapt un rezultat al curajului şi talentului creativ al celor trei generaţii de antreprenori.

 

PE CULMEA MĂIESTRIEI MEŞTEŞUGĂREŞTI

 

Cureluşele de ceasuri Morellato sunt confecţionate de specialiştii experimentaţi, care ştiu să realizeze orice tipuri de prelucrare a materialului, inclusiv cele mai detaliate ca plasarea elementelor integrate, tighelirea de mînă sau şelară, lucrări de înaltă frecvenţă sau crearea imaginilor digitale. Umplerea se efectuează cu materialele inovative ca gel, latex, etc. Totodată în departamentul de proiectare al companiei special pentru clienţii se creează cu mînă modelele exemplare, pe care mesterii imediat le eu la producere şi distribuire.

 

KNOW HOW

 

Materialele primare pe care le utilizează mesterii în producerea includ exclusiv pe cele rafinate, de exemplu pieile exotice de reptile ca aligator mississippiensis, adică pieile de crocodil de calitate superioară dintre toate cele prezente pe piaţă şi la furnizori. Toate materiale sunt de origine italiană, în particular din Toscana, care e vestită prin cele mai bogate tradiţii de pielărie în Italia. Totodată, piei de toate tipuri se prelucrează în conformitate cu legislaţia în vigoare privind utilizarea substanţelor chimice.

 

TRADIŢII ŞI INOVAŢII

 

Fiecare etapă a procesului de producere este condusă de către experţii calificaţi cu cea mai stricta observaţie a controlului de calitate. De fapt, toate produse trec printr-o testare în laboratorul intern al companiei MORELLATO, unde înainte de toate se supun cercetărilor cu privinţă la condiţia materiei prime, prin ce la fiecare etapă de producere a articolelor li se asigură conformitatea absolută standardelor de calitate superioară, cu care mereu se distingeau cureluşele aceste.

MORELLATO
Evaluați aceste ceasuri
Produs Preț Total
Morellato
Morellato
A01U0279190011MO16
120 MDL 120 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adăugați o fotografie sau scan (pe ambele părți) buletinul dvs. de identitate cu fișă.
Adresă de livrare
Comentariu
Total:
120 MDL
Produs Preț Total
Morellato
Morellato
A01U0279190011MO16
120 MDL 120 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adresă de livrare
Comentariu
Total:
120 MDL

Aţi găsit acest model mai ieftin ?

Condiții:

Dacă ați reușit să găsiți un preț mai mic pentru același produs într-un alt magazin online, anunțați-ne. Aveți dreptul să vă așteptați să cumpărați la un preț mai mic.

Legătura cu bunurile din magazinul online, unde au fost găsite mai ieftin
Comentariu