Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
 • Nu este nimic

Swiss Military Hanowa

Un model feminin elegant al unui ceas elvețian atrage imediat atenția datorită cadranului gri strălucitor. Carcasa și brățara argintii din oțel i...

333 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 12 luni

665 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 6 luni
Urmează-ne
Adăugați la lista de dorințe

Colectie Swiss Recruit Lady Prime

Un model feminin elegant al unui ceas elvețian atrage imediat atenția datorită cadranului gri strălucitor. Carcasa și brățara argintii din oțel inoxidabil 316L, care respectă standardele stricte ale producției de ceasuri elvețiene, vor face din acest ceas adevăratul tău prieten de mai mulți ani.

 • SPECIFICATII CEAS
 • Țara de origine

  Elveția
 • Tip

  Dama
 • Mecanism de ceas

  - Quartz
  - Elvețian (Ronda)
 • Rezistența la apa

  50M
 • Garanție

  2 ani
 • CARCASA
 • Forma

  Rotunda
 • Dimensiune

  Ø 32 mm
 • Material

  Oțel inoxidabil
 • Culoare

  Argintiu
 • CADRAN
 • Geam

  Safir
 • Culoare

  Gri
 • Indicatori

  Index
 • BRATARA / CUREA
 • Tip

  Brațara
 • Material

  Oţel inoxidabil  
 • Culoare

  Argintiu
 • Tipul de închidere

  Încheietoare
 • FUNCȚII
 • Funcții ceas

  - Ore, minute, secunde
  - Data
SWISS MILITARY HANOWA

DESPRE COMPANIA

ISTORIA

Compania Hanowa începe să promoveze ideile de „estetica crudă” în anul 1963, cînd a fost fondată de Hans Noll în Bienne, Elveţia. În 1990 brandului i s-a creat şi un propriu stil de firmă prin fondarea companiei Swiss Military Hanowa, care a specializat în producerea ceasurilor sportive solide şi de preţuri accesibile.

 

De atunci brandul, al cărui numele îşi provine din denumirea companiei Hanowa, reuneşte în sine calitatea elveţiană şi design sportiv. Suplimentul „Swiss Military” pune accent pe principiile forţelor militare elveţiene ca siguranţă, fermitate, preciziune înaltă şi abilitate de a acţiona în condiţii de urgenţă.

 

Actualmente Swiss Military Hanowa şi-a obţinut un renume mundial, fiind aprobat oficial din partea Confederaţiei Elveţiene, şi a dobîndit o vastă experienţă în domeniul de producerea ceasurilor sportive, funcţionale şi cele de uz cotidian.

 

Produse din materiale de calitate superioară şi distingîndu-se prin varietatea stilistică de forme şi culori, aceste ceasuri sunt o creaţie inedită a geniului elveţian care posedă de calitate deosebită şi corespunde perfect unui mod de viaţă individual.

 

Măiestria elveţiană şi design-ul sportiv, performanţa excepţională şi precizia militară, varietatea funcţională şi preţuri razonabile! Toate acestea sunt celea din ce provine atît prestigiu şi atîta glorie a ceasurilor elveţiene.

 

CALITATEA ELVEŢIANĂ

 

Toate ceasurile Swiss Military Hanowa sunt produse în Elveţia. Crucea elveţiană de pe logotip evidenţiază că ceasul a fost produs conform standardelor de calitate elveţiene înalte. Ceasurile au rezistenţă la apă de la 5 pînă la 20 ATM (vezi indicaţia pe capacul din fund), carcasa este din oţel inoxidabil. Majoritatea modelelor sunt echipate cu sticlele safir, ace şi cifre luminiscente. Toate mecanisme sunt furnizate de către producătorii de renume elveţieni, faptul care contează mult pentru poziţia internaţională a brand-ului.

 

Înainte de a fi asamblate toate detalii ale ceasurilor se supun unui strict control specializat, detectarea defectelor fiind îndeplinită cu echipamentul electronic special. Fiecare etapă de producere şi asamblare se însoţeşte de control de calitate, ce asigură integritatea tuturor materialelor utilizate. Absolut toate ceasurile şi mecanismele Swiss Military Hanowa se supun şi probelor meticuloase, care garantează ca rezultat funcţionalitatea lor ideală.

 

MECANISME

 

Compania Swiss Military Hanowa utilizează mecanisme de ceas quartz şi automatice, care sunt produse exclusiv în Elveţia şi achiziţionate de la producătorii renumiţi din ţară.

 

REZISTENŢĂ LA APĂ

 

Faptul că toate ceasurile Swiss Military Hanowa sunt rezistente la apă este consemnat pe capacul din fund al carcasei.

 

OŢEL INOXIDABIL

 

Carcasele şi brăţările metalice Swiss Military Hanowa sunt confecţionate din oţelul de calitate superioară 316L, care corespunde strict standardelor elveţiene de producţia ceasurilor. Acest tip de oţel este apreciat ca având o mare rezistenţă anticorozivă şi durabilitate de uz. Evidenţiază despre mult şi faptul că oţel de acelaşi tip se foloseşte în producerea instrumentelor chirurgicale.

 

ACOPERIREA IONICĂ (IP)

 

În producerea unor din ceasurile Swiss Military Hanowa se aplică tehnologia avansată de acoperire protectoare ionică, ce asigură durabilitatea excepţională a suprafeţei ceasului şi rezistenţa acestuia la diverse deteriorări mecanice.

 

ACE ŞI/SAU CIFRE LUMINISCENTE

 

Acele şi sau cifrele luminiscente pe cadran reprezintă un element indispensabil la majoritatea din ceasurile Swiss Military Hanowa. Datorită substanţei lumniscente nevătămătoare indicaţiile ceasului se văd clar în orice fel de întuneric.

 

CURELUŞE DIN PIELE

 

Cureluşele Swiss Military Hanowa sunt produse din pielea naturală rafinată de calitate superioară.

 

STICLELE SAFIR

 

Majoritatea ceasurilor Swiss Military Hanowa sunt echipate cu sticlele safir durabile şi rezistente la deteriorări fizice. De fapt, sticlă safir este unul dintre cele mai dure materiale din lume, ocupând locul al 9-lea în scara de duritate Mohs (diamantul fiind pe locul al 10-lea).

 

SWISS MILITARY HANOWA – PRODUSELE, APROBATE OFICIAL DE CĂTRE CONFEDERAŢIA ELVEŢIANĂ

 

Brand-ul Swiss Military Hanowa a obţinut aprobarea oficială a Confederaţiei Elveţiene drept corespunzător standardelor de calitate înalte, de care continuă să se ţină din momentul naşterii.

 

Numai brand-uri de elită se bucură de o acreditare aşa de eminentă a guvernului elveţian, care este recunoscută de toată lume. Această decorare onorifică, făcută din partea Confederaţiei Elveţiene, contribuie mult la integritatea şi celebritatea crucii elveţiene, care se află pe toate ceasurile Swiss Military Hanowa, astfel reprezentând o parte indispensabilă a spiritului de firmă.

SWISS MILITARY HANOWA

Timpul se poate cumpăra! Ceasuri în rate fără dobândă la NEOTEMPO

 

Noi ne preocupăm mereu de reînnoirea sortimentului nostru şi suntem siguri că ceasurile pe care le vindem sunt într-adevăr atrăgătoare. Deaceea încercăm să le creăm clienţilor noştri condiţiile cele mai favorabile ca să fie satisfăcuţi şi bucuroşi de fiecare dată ce vizitează magazinele noastre. Acum la noi se oferă creditare uşoară, rapidă şi avantajoasă, căci se poate cumpăra orice model de ceas în rate cu dobănda zero, fără prima rată, precum şi fără plăţi ascunse sau extra-plăţi. Procesul de formalizare a creditului va lua o jumătate de oră şi va trebui de prezentat nimic decât buletin de identitate.

 

Administraţi-vă timpul conform cerinţelor Dvs!

 

Ceasurile NEOTEMPO se poate cumpăra în rate pe perioada de 6 sau de 12 luni. În registrul online sunt indicate sumele achitărilor lunare cu privire la fiecare model de ceas.

 

Creditul de 0 % se primeşte în 3 pasuri simple:

 

 1.  În magazin completaţi formular de cumpărare în rate a ceasului dorit (cu prezentarea buletinului de identitate).
 2.  Primiţi răspunsul în durata de 10-20 de minute.
 3.  Semnaţi contractul de creditare întocmit şi fiţi proprietarul ceasului pe care doriţi fără a face primă rată.

 

Pentru mai multe informaţii adresaţi-vă la telefonul +373 690 19 150 sau e-mail office@neotempo.md

 

Partenerii noştri: EasyCredit

Condițiile deservirii de garanție

 

Produsele au termen de garanţie de 24 luni începând de la data vânzării.

Garanţia de faţă este valabilă la prezentarea talonului de garanţie completat corect împreună cu produsul defectuos.

 

Garanţia se extinde la defectele produsului apărute din vina producătorului.

 

Schimbarea detaliilor defectuoase şi lucrări legate de aceasta se efectuează fără plată. Termen de reparare a produsului se stabileşte în centrul de deservire în mod individual şi nu depăşeşte 45 de zile. În timp de aflare a produsului în centrul de deservire termenul de garanţie se prelungeşte.

 

În decursul garanţiei se admite şi nu se socoate drept defect:

 

 1. Descărcarea elementului de alimentare (bateriei), stabilit în produs de către producător. Schimbarea bateriei în termen de garanţie se efectuează fără plată în centrul de deservire. 
 2. Uzura curelei, brăţării, carcasei, butoanelor, coroanelor de ceas sau ştergerea acoperirii (aurire, metalizare, etc) în timp de folosire.
 3. Dezacordarea acului orar de cel minutar în mai puţin de 0,5 a diviziunii minutare (la coincidenţa lor în poziţia 12:00).
 4. Devierea acului secundar de la liniile scării cadranului în mai puţin de 0,5 al diviziunii secundare.
 5. Interstiţiul acului orar sau minutar în limitele de 0,5 a diviziunii secundare.
 6. Cazuri de abatere a indicaţiilor produsului de la caracteristici limită notificate în instrucţiuni tehnice, care pot fi corectate prin reglare şi acordare în centrul de deservire şi nu implică schimbarea detaliilor.
 7. La folosirea produsului în condiţii de schimbare bruscă a temperaturilor pe reversul sticlei pot apărea semne de condensare inconsiderabile, ce este de fapt un fenomen fizic şi nu se socoate defect.

 

Garanţia nu se extinde la:

 

 1. Produsele, care au semne de călcare a regulilor de folosire: semne de lovituri şi deteriorări mecanice: adâncituri, ştirbituri, detaşarea acelor, liniilor şi cifrelor, absenţa sau deformarea coroanei de întoarcere, etc., precum şi semne de deschidere nesancţionată sau încercări de reparare la centre de deservire neîmputernicite.
 2. Deteriorări (exterioare şi interioare), cauzate de orice forţă mecanică, de şocuri sau vibraţii, precum şi apărute ca rezultat al intervenţiei exterioare forţate, sticlă stricată sau detaşată, crăpături, zgârieturi, suflecări de suprafaţă, deformaţia materialelor şi detaliilor, spargerea sau curbarea axei de coroană de reglare, spargerea găurii de fixare a brăţării, etc.
 3. Deteriorări, cauzate de contact cu apă. Ceasul cu inscripţia „Waterresistance” nu se poate utiliza la înot. Este interzis să se opereze cu coroana sau cu butoanele ceasului cufundate în apă (cu excepţia de ceasuri destinate special pentru înot subacvatic, care au inscripţia „Diver’s”).
 4. Deteriorarea mecanismului de calendar, care poate fi cauzată în cazul reglării acelor de către cumpărător în perioada de la 23:00 pînă la 04:00 (cînd este activată funcţia de schimbare automatică a datei şi a zilei).
 5. Deteriorări, cauzate de contact cu substanţe chimice corosive sau cu dizolvante.

 

Reparaţii de garanţie nu se efectuează în următoarele cazuri:

 

 1. Călcarea regulilor de exploatare sau utilizarea produsului în domenii pentru care el nu este predestinat.
 2. Absenţa sau completarea incorectă a talonului de garanţie (absenţa denumirii de model, datei de vânzare, numărului de producător, ştampilei de compania comercială, semnăturii cumpărătorului şi a vânzătorului) sau originea dubioasă a talonului de garanţie.
Evaluați aceste ceasuri
Produs Preț Total
Swiss Military Hanowa
Swiss Military Hanowa
06-7044.1.04.009
3990 MDL 3990 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adăugați o fotografie sau scan (pe ambele părți) buletinul dvs. de identitate cu fișă.
Adresă de livrare
Comentariu
Total:
3990 MDL
Produs Preț Total
Swiss Military Hanowa
Swiss Military Hanowa
06-7044.1.04.009
3990 MDL 3990 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adresă de livrare
Comentariu
Total:
3990 MDL

Aţi găsit acest model mai ieftin ?

Condiții:

Dacă ați reușit să găsiți un preț mai mic pentru același produs într-un alt magazin online, anunțați-ne. Aveți dreptul să vă așteptați să cumpărați la un preț mai mic.

Legătura cu bunurile din magazinul online, unde au fost găsite mai ieftin
Comentariu