Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
 • Nu este nimic

POLICE

Adu-ți o notă de fler încheieturii tale cu ceasul de mână Taman pentru bărbați Police. Inspirat de personajul tău dezinhibat, acest ceas m...

491 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 12 luni

982 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 6 luni
Urmează-ne
Adăugați la lista de dorințe

Colectie EXTREME REBEL

Adu-ți o notă de fler încheieturii tale cu ceasul de mână Taman pentru bărbați Police. Inspirat de personajul tău dezinhibat, acest ceas multifuncțional are un design unic în perspectivă de profunzime, cu un cadran tematic Black & Cool Grey, completat de inelul superior din oțel și marcatoarele de oră contrastante. Carcasa în sine este IP neagră, iar cureaua este din piele de culoare neagră.

POLICE
 • SPECIFICATII CEAS
 • Țara de origine

  Italia
 • Tip

  Barbatesc
 • Mecanism de ceas

  Quartz
 • Rezistența la apa

  50M
 • Garanție

  2 ani
 • CARCASA
 • Forma

  Rotunda
 • Dimensiune

  Ø 47 mm
 • Material

  Oțel inoxidabil
 • Culoare

  Argintiu
 • CADRAN
 • Geam

  Mineral
 • Culoare

  Negru
 • Indicatori

  Index
 • BRATARA / CUREA
 • Tip

  Curea
 • Material

  Piele
 • Culoare

  Negru
 • Tipul de închidere

  Cataramă
 • FUNCȚII
 • Funcții ceas

  - Sub-dial în format de 24 h
  - Ore, minute, secunde
  - Data
  - Ziua saptamanii

Sete de Libertate. Brand fondat în 1983

 

Încă de la înființare, brandul Police a reprezentat definirea propriului stil, departe de podiumurile și tendințele modei trecătoare. Brandul a vorbit întotdeauna limbajul libertății și al rebeliunii. În Police se fac decizii îndrăznețe, atât în ​​ceea ce privește stilul, calitatea, cât și designul inovator al modelelor lor. Nimeni nu V-a subliniat atât de strălucitor individualitatea. Toate produsele mărcii Police, cum ar fi ceasurile, parfumurile, bijuteriile și articolele din piele, sunt literalmente saturate de determinare și forță în fiecare detaliu.

Valorile care conduc brandul

 

LIBERTATE


Acesta este scopul principal al companiei, de ce a început totul și de ce există brandul. A da libertate este cea mai bună răsplată!

 

INDIVIDUALITATE


Brandul este fascinat de Personalitate și versatilitatea acesteia. Fiecare este capabil să-și schimbe viața, arătând cele mai bune calități. Această unicitate oferă unei persoane oportunitatea de a reuși, de a crește și de a străluci.

 

REZISTENŢĂ


Compania consideră că numai prin eforturi serioase, este posibil să-și atingă obiectivele, să schimbe ceea ce nu le place, să depășească capacitățile lor. Police privește cu îndrăzneală spre viitor. Brandul îl explorează pentru că știe că orice obstacol de-a lungul drumului poate fi depășit cu cercetare și determinare. Viața oferă întotdeauna de ales. Fiecare pas aduce o persoană mai aproape de adevăratul său sine. Lumea aparține celor curajoși, optimiști și independenți. Prin urmare, Compania Police susține hotărârea în fiecare dintre noi!

 

UN BRAND PENTRU CEI CARE VOR SĂ EXPLOREZE NOI ÎNĂLȚIMI ÎN DRUM

 

Police vrea să fie alegerea celor care caută să exploreze noi posibilități. Prin cercetare continuă, compania dezvoltă elemente de personalizare a aspectului produselor sale pentru cei care aleg Police, permițând fiecăruia să-și exprime libertatea prin stilul personal. Compania își aduce viziunea despre stil și libertate în 100 de țări din întreaga lume, creând colecții speciale care vorbesc limbajul oamenilor, oriunde s-ar afla aceștia. Din Asia până în Europa, din America Centrală până în Africa.

Timpul se poate cumpăra! Ceasuri în rate fără dobândă la NEOTEMPO

 

Noi ne preocupăm mereu de reînnoirea sortimentului nostru şi suntem siguri că ceasurile pe care le vindem sunt într-adevăr atrăgătoare. Deaceea încercăm să le creăm clienţilor noştri condiţiile cele mai favorabile ca să fie satisfăcuţi şi bucuroşi de fiecare dată ce vizitează magazinele noastre. Acum la noi se oferă creditare uşoară, rapidă şi avantajoasă, căci se poate cumpăra orice model de ceas în rate cu dobănda zero, fără prima rată, precum şi fără plăţi ascunse sau extra-plăţi. Procesul de formalizare a creditului va lua o jumătate de oră şi va trebui de prezentat nimic decât buletin de identitate.

 

Administraţi-vă timpul conform cerinţelor Dvs!

 

Ceasurile NEOTEMPO se poate cumpăra în rate pe perioada de 6 sau de 12 luni. În registrul online sunt indicate sumele achitărilor lunare cu privire la fiecare model de ceas.

 

Creditul de 0 % se primeşte în 3 pasuri simple:

 

 1.  În magazin completaţi formular de cumpărare în rate a ceasului dorit (cu prezentarea buletinului de identitate).
 2.  Primiţi răspunsul în durata de 10-20 de minute.
 3.  Semnaţi contractul de creditare întocmit şi fiţi proprietarul ceasului pe care doriţi fără a face primă rată.

 

Pentru mai multe informaţii adresaţi-vă la telefonul +373 690 19 150 sau e-mail office@neotempo.md

 

Partenerii noştri: EasyCredit, Microinvest

Condițiile deservirii de garanție

 

Produsele au termen de garanţie de 24 luni începând de la data vânzării.

Garanţia de faţă este valabilă la prezentarea talonului de garanţie completat corect împreună cu produsul defectuos.

 

Garanţia se extinde la defectele produsului apărute din vina producătorului.

 

Schimbarea detaliilor defectuoase şi lucrări legate de aceasta se efectuează fără plată. Termen de reparare a produsului se stabileşte în centrul de deservire în mod individual şi nu depăşeşte 45 de zile. În timp de aflare a produsului în centrul de deservire termenul de garanţie se prelungeşte.

 

În decursul garanţiei se admite şi nu se socoate drept defect:

 

 1. Descărcarea elementului de alimentare (bateriei), stabilit în produs de către producător. Schimbarea bateriei în termen de garanţie se efectuează fără plată în centrul de deservire. 
 2. Uzura curelei, brăţării, carcasei, butoanelor, coroanelor de ceas sau ştergerea acoperirii (aurire, metalizare, etc) în timp de folosire.
 3. Dezacordarea acului orar de cel minutar în mai puţin de 0,5 a diviziunii minutare (la coincidenţa lor în poziţia 12:00).
 4. Devierea acului secundar de la liniile scării cadranului în mai puţin de 0,5 al diviziunii secundare.
 5. Interstiţiul acului orar sau minutar în limitele de 0,5 a diviziunii secundare.
 6. Cazuri de abatere a indicaţiilor produsului de la caracteristici limită notificate în instrucţiuni tehnice, care pot fi corectate prin reglare şi acordare în centrul de deservire şi nu implică schimbarea detaliilor.
 7. La folosirea produsului în condiţii de schimbare bruscă a temperaturilor pe reversul sticlei pot apărea semne de condensare inconsiderabile, ce este de fapt un fenomen fizic şi nu se socoate defect.

 

Garanţia nu se extinde la:

 

 1. Produsele, care au semne de călcare a regulilor de folosire: semne de lovituri şi deteriorări mecanice: adâncituri, ştirbituri, detaşarea acelor, liniilor şi cifrelor, absenţa sau deformarea coroanei de întoarcere, etc., precum şi semne de deschidere nesancţionată sau încercări de reparare la centre de deservire neîmputernicite.
 2. Deteriorări (exterioare şi interioare), cauzate de orice forţă mecanică, de şocuri sau vibraţii, precum şi apărute ca rezultat al intervenţiei exterioare forţate, sticlă stricată sau detaşată, crăpături, zgârieturi, suflecări de suprafaţă, deformaţia materialelor şi detaliilor, spargerea sau curbarea axei de coroană de reglare, spargerea găurii de fixare a brăţării, etc.
 3. Deteriorări, cauzate de contact cu apă. Ceasul cu inscripţia „Waterresistance” nu se poate utiliza la înot. Este interzis să se opereze cu coroana sau cu butoanele ceasului cufundate în apă (cu excepţia de ceasuri destinate special pentru înot subacvatic, care au inscripţia „Diver’s”).
 4. Deteriorarea mecanismului de calendar, care poate fi cauzată în cazul reglării acelor de către cumpărător în perioada de la 23:00 pînă la 04:00 (cînd este activată funcţia de schimbare automatică a datei şi a zilei).
 5. Deteriorări, cauzate de contact cu substanţe chimice corosive sau cu dizolvante.

 

Reparaţii de garanţie nu se efectuează în următoarele cazuri:

 

 1. Călcarea regulilor de exploatare sau utilizarea produsului în domenii pentru care el nu este predestinat.
 2. Absenţa sau completarea incorectă a talonului de garanţie (absenţa denumirii de model, datei de vânzare, numărului de producător, ştampilei de compania comercială, semnăturii cumpărătorului şi a vânzătorului) sau originea dubioasă a talonului de garanţie.
Evaluați aceste ceasuri
Produs Preț Total
POLICE
POLICE
PEWJF2226640
5890 MDL 5890 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adăugați o fotografie sau scan (pe ambele părți) buletinul dvs. de identitate cu fișă.
Adresă de livrare
Comentariu
Total:
5890 MDL
Produs Preț Total
POLICE
POLICE
PEWJF2226640
5890 MDL 5890 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adresă de livrare
Comentariu
Total:
5890 MDL

Aţi găsit acest model mai ieftin ?

Condiții:

Dacă ați reușit să găsiți un preț mai mic pentru același produs într-un alt magazin online, anunțați-ne. Aveți dreptul să vă așteptați să cumpărați la un preț mai mic.

Legătura cu bunurile din magazinul online, unde au fost găsite mai ieftin
Comentariu