Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
 • Nu este nimic

Originals Oversized 42mm Leather Strap Watch

116 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 12 luni

232 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 6 luni
Urmează-ne
Adăugați la lista de dorințe

Colectie Originals

С тех пор как часы перебрались из карманов на запястья, компания Timex сыграла определяющую роль в отсчете мирового времени. Представляем вам часы, дизайн которых соединяет в себе классику и уникальность. При взгляде на эту модель с простым и чётким аналоговым циферблатом Вы убедитесь сами, как ей удалось пройти все испытания временем, сохранив свою популярность.

ЭТО ОРИГИНАЛЬНО, ЭТО TIMEX®.

 • SPECIFICATII CEAS
 • Țara de origine

  SUA
 • Tip

  Barbatesc
 • Mecanism de ceas

  Quartz
 • Rezistența la apa

  30M
 • Garanție

  1 an
 • CARCASA
 • Forma

  Rotunda
 • Dimensiune

  Ø 42 mm
 • Culoare

  Negru
 • CADRAN
 • Geam

  Mineral
 • Culoare

  Negru
 • Indicatori

  Index
 • BRATARA / CUREA
 • Tip

  Curea
 • Material

  Piele
 • Latime La Telescop

  20 mm
 • Culoare

  Negru
 • Tipul de închidere

  Cataramă
 • FUNCȚII
 • Funcții ceas

  - Ore, minute, secunde
  - Lumină nocturnă INDIGLO®
TIMEX

Compania Timex a fost fondată în Connecticut (SUA) în anul 1854, sub numele de Waterbury Clock Company. În curînd ceasurile companiei şi-au dobîndit imensa popularitate, aducînd oraşului Waterbury o faimă de „Elveţia americană”.

 

1914 – Timex lansează modelul „Yankee”, care avea preţ de 1 dollar şi era destinată armatei americane în timpul Primului Război Mondial.

1933 – la comanda lui Walt Disney la Timex se pune pe banda rulantă ceasul cu Micky Mouse, fiind deja cu 50 cente mai scump decât modelul precedent.

 

După al-doilea Război Mondial compania îşi schimbă numele de la Waterbury Clock la U.S. Time Company, în acelaşi timp fiind apărut primul ceas de mână sub brand-ul Timex.

În următoarele 20 de ani ceasurile Timex au devenit cele mai vândute pe piaţa ceasurilor din SUA. Ţinîndu-se de o balanţă atrăgătoare între preţ şi calitate, Timex au mizat pe soliditate şi performanţă. Astfel, în emisiunile şi publicitatea TV ceasurile Timex au fost scufundate în apă, congelate, strînse în menghină şi supuse altor testări dure, prin care ei treceau cu succes, conservîndu-şi forma şi funcţiunile.

 

În sfîrşitul anilor 1950 a fost prezentat primul model mecanic Timex pentru femei. Apoi au apărut modelele ieftine incrustate cu pietre preţioase, precum şi primele ceasuri electronice.

1986 – Timex lansează o colecţie nouă de ceasuri de mână „Ironman Triathlon®”, care în curînd ar deveni extrem de populară în Statele Unite. Faptul acesta a fost posibil graţie colaborării lui Timex cu persoanele celebre din lumea sportului.

 

În anii 1990 Timex a fost primul care a început producerea ceasurilor electro-luminescente cu iluminarea cadranului. Chiar atunci apare opţiunea făimoasă Indiglo, care actualmente se utilizează sub numele Indiglo Night-light la 75 % ale tuturor ceasurilor produse în lume.

În 2012 în filmul „Echipaj” eroul lui Denzel Washington apare cu ceasul Timex Expedition Rugged Analog T49831.

 

Astăzi Timex este o companie transcontinentală, care produce aproximativ 40 milioane de articole anual şi face vânzări în toate părţi ale lumii, iar acum şi în Republica Moldova.

Ceasurile Timex modelele clasice şi moderne sunt în ofertă în CC GRAND HALL şi CC UNIC la aceleaşi preţuri ca în magazinele de firmă din alte ţări.

 

După cum se vede, Timex produce  ceasuri de mână de diferite serii pentru bărbaţi, femei şi copii: fashion originale, casual pentru uz cotidian, clasice, sportive, pentru turişti. Dar pe toate le uneşte calitatea şi performanţa neschimbate.

Fabricile Timex se află in Filipină.   

Timex e o companie care a reuşit să combine idealul cu necesarul în producţia sa, distinsă prin calitatea înaltă, design-ul elegant şi stilurile corespunzătoare fiecărei generaţie de cumpărători.

Timpul se poate cumpăra! Ceasuri în rate fără dobândă la NEOTEMPO

 

Noi ne preocupăm mereu de reînnoirea sortimentului nostru şi suntem siguri că ceasurile pe care le vindem sunt într-adevăr atrăgătoare. Deaceea încercăm să le creăm clienţilor noştri condiţiile cele mai favorabile ca să fie satisfăcuţi şi bucuroşi de fiecare dată ce vizitează magazinele noastre. Acum la noi se oferă creditare uşoară, rapidă şi avantajoasă, căci se poate cumpăra orice model de ceas în rate cu dobănda zero, fără prima rată, precum şi fără plăţi ascunse sau extra-plăţi. Procesul de formalizare a creditului va lua o jumătate de oră şi va trebui de prezentat nimic decât buletin de identitate.

 

Administraţi-vă timpul conform cerinţelor Dvs!

 

Ceasurile NEOTEMPO se poate cumpăra în rate pe perioada de 6 sau de 12 luni. În registrul online sunt indicate sumele achitărilor lunare cu privire la fiecare model de ceas, opţiunea de alegere a perioadei de achitare fiind plasată în lista derulantă la dreapta de la denumirea mărfii.

 

Creditul de 0 % se primeşte în 3 pasuri simple:

 

1) Completaţi formular de cumpărare în rate a ceasului dorit (cu prezentarea buletinului de identitate).

2) Primiţi răspunsul în durata de 15-30 de minute.

3) Semnaţi contractul de creditare întocmit şi fiţi proprietarul ceasului pe care doriţi fără a face primă rată.

 

Pentru mai multe informaţii adresaţi-vă la telefonul +373 690 19 150 şi e-mail office@neotempo.md

 

Partenerii noştri: EasyCredit

Condițiile deservirii de garanție

 

Produsele au termen de garanţie de 12 luni începând de la data vânzării.

Garanţia de faţă este valabilă la prezentarea talonului de garanţie completat corect împreună cu produsul defectuos.

Garanţia se extinde la defectele produsului apărute din vina producătorului.

Schimbarea detaliilor defectuoase şi lucrări legate de aceasta se efectuează fără plată. Termen de reparare a produsului se stabileşte în centrul de deservire în mod individual şi nu depăşeşte 45 de zile. În timp de aflare a produsului în centrul de deservire termenul de garanţie se prelungeşte.

 

În decursul garanţiei se admite şi nu se socoate drept defect:

 

 1. Descărcarea elementului de alimentare (bateriei), stabilit în produs de către producător. Schimbarea bateriei în termen de garanţie se efectuează fără plată în centrul de deservire. Cumpărătorul achită numai costul bateriei.
 2. Uzura curelei, brăţării, carcasei, butoanelor, coroanelor de ceas sau ştergerea acoperirii (aurire, metalizare, etc) în timp de folosire.
 3. Dezacordarea acului orar de cel minutar în mai puţin de 0,5 a diviziunii minutare (la coincidenţa lor în poziţia 12:00).
 4. Devierea acului secundar de la liniile scării cadranului în mai puţin de 0,5 al diviziunii secundare.
 5. Interstiţiul acului orar sau minutar în limitele de 0,5 a diviziunii secundare.
 6. Cazuri de abatere a indicaţiilor produsului de la caracteristici limită notificate în instrucţiuni tehnice, care pot fi corectate prin reglare şi acordare în centrul de deservire şi nu implică schimbarea detaliilor.
 7. La folosirea produsului în condiţii de schimbare bruscă a temperaturilor pe reversul sticlei pot apărea semne de condensare inconsiderabile, ce este de fapt un fenomen fizic şi nu se socoate defect.

 

Garanţia nu se extinde la:

 

 1. Produsele, care au semne de călcare a regulilor de folosire: semne de lovituri şi deteriorări mecanice: adâncituri, ştirbituri, detaşarea acelor, liniilor şi cifrelor, absenţa sau deformarea coroanei de întoarcere, etc., precum şi semne de deschidere nesancţionată sau încercări de reparare la centre de deservire neîmputernicite.
 2. Deteriorări (exterioare şi interioare), cauzate de orice forţă mecanică, de şocuri sau vibraţii, precum şi apărute ca rezultat al intervenţiei exterioare forţate, sticlă stricată sau detaşată, crăpături, zgârieturi, suflecări de suprafaţă, deformaţia materialelor şi detaliilor, spargerea sau curbarea axei de coroană de reglare, spargerea găurii de fixare a brăţării, etc.
 3. Deteriorări, cauzate de contact cu apă. Ceasul cu inscripţia „Waterresistance” nu se poate utiliza la înot. Este interzis să se opereze cu coroana sau cu butoanele ceasului cufundate în apă (cu excepţia de ceasuri destinate special pentru înot subacvatic, care au inscripţia „Diver’s”).
 4. Deteriorarea mecanismului de calendar, care poate fi cauzată în cazul reglării acelor de către cumpărător în perioada de la 23:00 pînă la 04:00 (cînd este activată funcţia de schimbare automatică a datei şi a zilei).
 5. Deteriorări, cauzate de contact cu substanţe chimice corosive sau cu dizolvante.

 

Reparaţii de garanţie nu se efectuează în următoarele cazuri:

 

 1. Călcarea regulilor de exploatare sau utilizarea produsului în domenii pentru care el nu este predestinat.
 2. Absenţa sau completarea incorectă a talonului de garanţie (absenţa denumirii de model, datei de vânzare, numărului de producător, ştampilei de compania comercială, semnăturii cumpărătorului şi a vânzătorului) sau originea dubioasă a talonului de garanţie.
Evaluați aceste ceasuri
Produs Preț Total
Originals Oversized 42mm Leather Strap Watch
Originals Oversized 42mm Leather Strap Watch
T2N794
1390 MDL 1390 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adăugați o fotografie sau scan (pe ambele părți) buletinul dvs. de identitate cu fișă.
Adresă de livrare
Comentariu
Total:
1390 MDL
Produs Preț Total
Originals Oversized 42mm Leather Strap Watch
Originals Oversized 42mm Leather Strap Watch
T2N794
1390 MDL 1390 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adresă de livrare
Comentariu
Total:
1390 MDL

Aţi găsit acest model mai ieftin ?

Condiții:

Dacă ați reușit să găsiți un preț mai mic pentru același produs într-un alt magazin online, anunțați-ne. Aveți dreptul să vă așteptați să cumpărați la un preț mai mic.

Legătura cu bunurile din magazinul online, unde au fost găsite mai ieftin
Comentariu