Livrare gratuită în toată Moldova
Lista de dorințe
 • Nu este nimic

Troyka

41 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 12 luni

82 MDL

plata lunară, la achiziționare pe credit 0% timp de 6 luni
Urmează-ne
Adăugați la lista de dorințe

Colectie Wooden

 • SPECIFICATII CEAS
 • Țara de origine

  Republica Belarus
 • Mecanism de ceas

  Quartz
 • Garanție

  1 an
 • CARCASA
 • Forma

  Pătrat
 • Dimensiune

  Ø 31 cm
 • Material

  Lemn
 • Culoare

  Maro
 • CADRAN
 • Geam

  Mineral
 • Indicatori

  Arab
 • FUNCȚII
 • Funcții ceas

  - Ore, minute, secunde
  - Secundar cu mișcare continuă

DESPRE COMPANIA

 

DESCRIERE

 

SRL “Ceasprom” (Republica Belarus) este producătorul şi furnizorul general al ceasurilor de perete Troika, cureluşelor şi altor elemente de ceas.

 

Pe parcursul a mai multor ani compania “Ceasprom” îşi conduce activitatea, majorând volumul producţiei, conservând pieţele de vânzare tradiţionale, precum şi descoperind pe cele noi.

 

Cu scop de a stabili contacte de afaceri noi şi a amplifica pieţe de vânzare, SRL “Ceasprom” participă regular la expoziţii tematice.

 

STRATEGIA A COMPANIEI

 

Compania îşi elaborează strategia reieşind din sarcina generală – a deveni un lider în producerea şi promovarea ceasurilor de perete şi accesoriilor în spaţiul post-sovietic. Scopul urmărit de compania este producerea ceasurilor de perete calitative, echipate cu mecanisme exacte. Experienţa pe care am căpătat-o în domeniul producerii de ceasuri ne permite să ajungem la o combinaţie preţ-calitate optimală: de regulă, companiile “Ceasprom” oferă ceasuri şi cureluşe din pielea naturală analoage prin construcţia şi funcţiunile la cele mai accesibile preţuri.

 

Drept scopul său prioritar compania vede furnizarea completă a sortimentului şi satisfacerea maximală a cerinţelor consumătorilor de condiţii economice diverse. Chiar aceasta este cauza din care o parte din producţia companiei “Ceasprom” e orientată spre exporturile către ţări de peste hotare.

Condițiile deservirii de garanție

 

Produsele au termen de garanţie de 12 luni începând de la data vânzării.

Garanţia de faţă este valabilă la prezentarea talonului de garanţie completat corect împreună cu produsul defectuos.

Garanţia se extinde la defectele produsului apărute din vina producătorului.

Schimbarea detaliilor defectuoase şi lucrări legate de aceasta se efectuează fără plată. Termen de reparare a produsului se stabileşte în centrul de deservire în mod individual şi nu depăşeşte 45 de zile. În timp de aflare a produsului în centrul de deservire termenul de garanţie se prelungeşte.

 

În decursul garanţiei se admite şi nu se socoate drept defect:

 

 1. Descărcarea elementului de alimentare (bateriei), stabilit în produs de către producător. Schimbarea bateriei în termen de garanţie se efectuează fără plată în centrul de deservire. Cumpărătorul achită numai costul bateriei.
 2. Uzura curelei, brăţării, carcasei, butoanelor, coroanelor de ceas sau ştergerea acoperirii (aurire, metalizare, etc) în timp de folosire.
 3. Dezacordarea acului orar de cel minutar în mai puţin de 0,5 a diviziunii minutare (la coincidenţa lor în poziţia 12:00).
 4. Devierea acului secundar de la liniile scării cadranului în mai puţin de 0,5 al diviziunii secundare.
 5. Interstiţiul acului orar sau minutar în limitele de 0,5 a diviziunii secundare.
 6. Cazuri de abatere a indicaţiilor produsului de la caracteristici limită notificate în instrucţiuni tehnice, care pot fi corectate prin reglare şi acordare în centrul de deservire şi nu implică schimbarea detaliilor.
 7. La folosirea produsului în condiţii de schimbare bruscă a temperaturilor pe reversul sticlei pot apărea semne de condensare inconsiderabile, ce este de fapt un fenomen fizic şi nu se socoate defect.

 

Garanţia nu se extinde la:

 

 1. Produsele, care au semne de călcare a regulilor de folosire: semne de lovituri şi deteriorări mecanice: adâncituri, ştirbituri, detaşarea acelor, liniilor şi cifrelor, absenţa sau deformarea coroanei de întoarcere, etc., precum şi semne de deschidere nesancţionată sau încercări de reparare la centre de deservire neîmputernicite.
 2. Deteriorări (exterioare şi interioare), cauzate de orice forţă mecanică, de şocuri sau vibraţii, precum şi apărute ca rezultat al intervenţiei exterioare forţate, sticlă stricată sau detaşată, crăpături, zgârieturi, suflecări de suprafaţă, deformaţia materialelor şi detaliilor, spargerea sau curbarea axei de coroană de reglare, spargerea găurii de fixare a brăţării, etc.
 3. Deteriorări, cauzate de contact cu apă. Ceasul cu inscripţia „Waterresistance” nu se poate utiliza la înot. Este interzis să se opereze cu coroana sau cu butoanele ceasului cufundate în apă (cu excepţia de ceasuri destinate special pentru înot subacvatic, care au inscripţia „Diver’s”).
 4. Deteriorarea mecanismului de calendar, care poate fi cauzată în cazul reglării acelor de către cumpărător în perioada de la 23:00 pînă la 04:00 (cînd este activată funcţia de schimbare automatică a datei şi a zilei).
 5. Deteriorări, cauzate de contact cu substanţe chimice corosive sau cu dizolvante.

 

Reparaţii de garanţie nu se efectuează în următoarele cazuri:

 

 1. Călcarea regulilor de exploatare sau utilizarea produsului în domenii pentru care el nu este predestinat.
 2. Absenţa sau completarea incorectă a talonului de garanţie (absenţa denumirii de model, datei de vânzare, numărului de producător, ştampilei de compania comercială, semnăturii cumpărătorului şi a vânzătorului) sau originea dubioasă a talonului de garanţie.
Evaluați aceste ceasuri
Produs Preț Total
Troyka
Troyka
31361310
490 MDL 490 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adăugați o fotografie sau scan (pe ambele părți) buletinul dvs. de identitate cu fișă.
Adresă de livrare
Comentariu
Total:
490 MDL
Produs Preț Total
Troyka
Troyka
31361310
490 MDL 490 MDL

Completați câmpurile de mai jos:

Informatia ta de contact:

Livrare gratuită în toată Moldova

Adresă de livrare
Comentariu
Total:
490 MDL

Aţi găsit acest model mai ieftin ?

Condiții:

Dacă ați reușit să găsiți un preț mai mic pentru același produs într-un alt magazin online, anunțați-ne. Aveți dreptul să vă așteptați să cumpărați la un preț mai mic.

Legătura cu bunurile din magazinul online, unde au fost găsite mai ieftin
Comentariu