Catalog
Meniu
Magazin de Ceasuri NEOTEMPO

Magazin de Ceasuri NEOTEMPO

 

Compania de ceasuri NEOTEMPO a fost fondată în anul 2002 şi se ocupă de comerţ cu ridicata şi cu amănuntul. În parcursul de 21 ani de activitate noi am observat că mii de clienţi aleg ceasurile de mână şi de interior NEOTEMPO atît pentru sine, cît şi în calitate de cadou, descoperind în ele nu doar un accesoriu sau element de interior elegant, ci şi un obiect ce demonstrează statutul personal. Cei amatori de mecanisme sigure de asemenea vor găsi la noi modele de ceasuri convenabile.

Cu scop de a satisface cu cît mai bine cerinţele cumpărătorilor noştri, noi am devenit distributorii oficiali ai ceasurilor RHYTHMTIMEX, PIERRE LANNIER, SWISS MILITARY HANOWA, HANOWA, POLICE, DANIEL KLEIN, TROYKA, curele de ceasuri MORELLATO în Republica Moldova. Aceasta ne permite să oferim numai produse originale şi de calitate înaltă, să efectuăm deservire de garanţie şi postgaranţie şi să fim mereu în pas cu timpul, având în ofertă modele noi.

Noi ştim bine valoarea timpului, căci totdeauna avem de a face cu el. Deaceea ne-am situat magazinele în centrele comerciale din Chişinău ca să fie accesibile pentru toţi cei care vor să facă o cumpărătură pentru sine sau un cadou pentru cei dragi. Vor fi şi prezente pentru partenerii business, căci NEOTEMPO realizează comenzile corporate. Ca să vă economisiţi timpul şi să nu vă lipsiţi de lucruri îndrăgite, vă oferim condiţii de creditare extrem de avantajoase – 0 %!

O serie de ceasuri minunate e prezentată pe site-ul nostru şi în magazinele offline. Puteţi alege modelele mai preferate şi afla detalii online, apoi adresându-vă la unul din magazinele noastre, unde consultanţii noştri vă vor ajuta să faceţi alegerea optimală, sau descoperind sortimentul nostru direct în magazin.

Poate că veţi dori să deveniţi nu numai clientul nostru, dar şi partenerul business. Noi invităm la colaborare pe reprezentanţele regionale şi suntem deschişi pentru a discuta orice idei interesante.

În orice caz, avem să ţinem minte că timpul tot are valoare, şi o are maxim chiar acum la NEOTEMPO

Resultat de cautare